Perşembe, Mart 28, 2024

HTC Desire 20 Pro Türkiye’de – İşte Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bitti dedikçe bitmeyen akıllı telefon markası HTC, uzun bir aradan sonra HTC Desire 20 Pro modeliyle yeniden ülkemizde boy göstermeye başladı.

Markanın istediği satış rakamlarına ulaşamaması nedeniyle ne kadar küçüldüğünü ve pazar payını ne derece kaybettiğini düşünecek olursak, Haziran ayında tanıtılan telefonların ülkemizde satışa çıkması bir hayli sürpriz oldu.

HTC Desire 20 Pro Türkiye fiyatı nasıl?

Sürpriz bir akıllı telefon olarak e-ticaret siteleri üzerinden satışa sunulan modelin Türkiye fiyatına gelince, telefon 3.999 TL. Türkiye şartlarında yüksek bir fiyat olarak gösterebileceğimiz bu aralık karşılığında telefonun özelliklerine de bakalım.

Baktığınızda bir amiral gemisi modeli yok. Snapdragon 665 işlemcisini kullanan 6 GB RAM miktarına sahip olan ve 128 GB depolama alanıyla gelen orta halli bir model. 6.5 inç ekranı ve 1080 X 2340 piksel çözünürlük değeri de olan akıllı telefonun IPS ekran tercihi yaptığı açıklanmıştı.

HTC Desire 20 Pro

48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP arka kamerası olan akıllı telefonun 5000 mAh bataryası da hızlı şarj sunuyor.

Tabii ki bu özelliklerin karşılığı 4 bin TL mi tartışılır. HTC Desire 20 Pro ne kadar tercih edilen bir akıllı telefon olur o da ayrı bir konu. Xiaomi, Samsung, Apple gibi rakiplere karşı pek şansı yok gibi gözüküyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler