Cuma, Nisan 26, 2024

HTC Sahalara Geri Dönüyor: Nisan Ayında Amiral Gemisi Akıllı Telefonunu Tanıtacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir dönemin efsanelerinden Tayvan merkezli teknoloji üreticisi HTC, önümüzdeki aylarda özellikle Nisan ayında düzenleyeceği bir lansman etkinliğinde Android işletim sistemine sahip bir amiral gemisi akıllı telefon tanıtarak sahalara tekrardan dönebilir.

Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2022) şirketin düzenlediği bir etkinlikte HTC Vive’ın Asya Pasifik Genel Müdürü Charles Huang’dan demeç alan DigiTimes ekibine göre şirket yeni nesil bir amiral gemisi tanıtacak ve 2018 yılında tanıtılan HTC U12+ modelinden bu yana türünün ilk örneği bir akıllı telefon olacak.

HTC Viveverse ile tanışın: şirketin kendine ait metaverse platformu!

htc viveverse
HTC Sahalara Geri Dönüyor: Nisan Ayında Amiral Gemisi Akıllı Telefonunu Tanıtacak! 2

Akıllı telefon hakkında henüz fazla bilgiye sahip değiliz fakat edinilen bilgilere göre amiral gemisi telefon HTC’nin Viveverse adındaki kendine ait açık kaynak kodlu metaverse platformuna derinlemesine entegrasyonu olacak ve VR/AR odaklı bir akıllı telefon olacak.

HTC’ye ne oldu?

HTC, 2018 yılında akıllı telefon departmanının büyük bir bölümünü internet devi Google’a sattı ve bu satıştan sonra belirli pazarlarda orta seviye Android işletim sistemli akıllı telefonlar piyasaya sürdü. Şimdi ise şirket, yeni bir amiral gemisi ile küresel pazarlarda yer edinmeye tekrardan geliyor…

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler