Cuma, Nisan 26, 2024

HTC U Ear Kablosuz Kulaklık Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

HTC U Ear kablosuz kulaklık, HTC’nin yeniden yükselme çabasına destek olabilecek cihaz olabilir. Küllerinden doğma çabasına devam eden ve akıllı telefon yarışında çırpınan marka, bu kez kablosuz kulaklık ile kullanıcıları çekmeye çalışacak.

FCC’nin web sitesinde ortaya çıkan kulaklıklar, son dönem kablosuz kulaklıklara çok benziyor.

Resimleri gördüğünüz zaman aklımıza ilk hangi kulaklık geliyor diye sorduğumuz zaman cevabı AirPods kulaklıklarında buluyoruz. Tasarım gerçek anlamda benzer olmuş.

HTC U Ear yeniden doğuş için yeterli mi?

İlk ve ikinci nesil AirPods kulaklıkları hatırlayın. Tam kulak içine yerleşen, silikon uçlu yapı yoktu. HTC U Ear, tam böyle bir tasarıma sahip olacak.

Kutuda benzer çok yabancı değil. Tek fark biraz daha yassı ve AirPods kulaklıklarında olduğu gibi dik yerleştirme olmayacak.

HTC U Ear

Kulaklıklar yatay olarak manyetik şarj yuvalarına yerleştirilecek. Manyetik şarjı nereden anladık? Hem kulaklıklarda hem de kutuda sarı şarj pinleri net şekilde seçiliyor.

Kutu USB Type C ile şarj edilecek. Kesin bir bilgi değil ama parlak yüzeyden anladığım kablosuz şarj desteği bulunacak. FCC sitesinde şarj teknolojisi için veri olmadığından bunu kesin bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler