Cuma, Ekim 18, 2024

HTC U12 Life İçin İlk Bilgiler Ortaya Çıktı!

Akıllı telefon pazarında inişli çıkışlı bir grafik çizen Tayvan merkezli üretici HTC, U12 Life modeli ile dikkat çekmeye başladı. Fazlasıyla hareketli cep telefonu pazarında tekrar kendine yer edinmeye çalışan şirket, U12 Life ile beğeni kazanacağa benziyor. Ortaya çıkan yeni iddialar, bu modelin her türlü kullanım için tatmin edici özelliklere sahip olacağını gösteriyor. Özellikle büyük ekranlı cep telefonlarına ilgi duyan kesim, tahminlere göre U12 Life‘ı fazlasıyla benimseyecek

Orta Segmentte Tatminkâr Donanımlar

Yeni model için; büyük ekranlı telefonlar seven kullanıcıları tatmin edecek demiştik. İddialara göre U12 Life modelinde tam 6″ boyutunda 1080×2160 çözünürlük değerlerine sahip bir ekran bulunacak ve bu ekran, 18:9 en-boy oranına sahip olacak. 

Öte yandan; cihaza Qualcomm‘un orta segmente hitap eden Snapdragon 636 model işlemcisi hükmedecek. Bu işlemcinin, amiral gemisi modellerde kullanılan Snapdragon 835 gibi modellerden hem daha düşük performansa sahip olduğunu, hem de daha az güç tükettiğini belirtelim.

Yeni cihazda; kısa süreli bellek olarak basit bir şekilde tanımlayabileceğimiz RAM miktarının ise 4 GB olacağı tahmin ediliyor. Bu RAM miktarının, gündelik kullanımda fazlasıyla yeterli olduğunu biliyoruz.

HTC U12 Life İçin İlk Bilgiler Ortaya Çıktı İÇERİK jpeg - PC Hocası

Cihazın depolama alanı boyutuna geldiğimizde ise 64 GB‘lık bir değer karşımıza çıkıyor. Bu rakam, orta segment için gâyet iddialı bir rakam… Ek olarak bu depolama alanı, Micro SD kart ile genişletilebilecek. Bu da güzel bir detay olmuş. 

BENZER:  Samsung Galaxy S24 FE Maketleri Sızdırıldı! Telefon Gözüktü

Micro SD kart ile depolama alanlarını yükseltmek isteyen kullanıcılarımıza ufak bir önerimiz olacak. Hiçbirimiz akıllı telefonlarımızda performans düşüşü yaşamak istemeyiz. Bu noktada stabilizasyon sorunu yaşamamak adına satın alacağınız Micro SD kartları, Class 10 olarak isimlendirilen yüksek hızlı kartlardan seçmenizi öneriyoruz.

Cihazın ekranından, işlemcisinden ve depolama alanlarından bahsettik. Biraz da çağımızın en büyük ilgi odaklarından birisi olan kamera performansından bahsedelim.

Cihazın arkasında 16 megapiksel ve 5 megapiksel olmak üzere toplam iki adet kamera yer alıyor ve bu kamera sensörleri, 4K video kaydı yapabiliyor.

Yine iddia edilene göre cihazın önünde de iki adet kamera bulunuyor. 13 megapiksellik bir değere sahip bu kameralar, gece yapılan çekimleri güçlendirmek adına LED flaş barındırıyor. 

Son olarak tüm bu donanımlar 3.600 mAh‘lik bir batarya ile destekleniyor.

Fiyat Konusunda Da Bazı Tahminler Var

Bir önceki model olan U11 Life’ın 350 dolara satılmasından mütevellit, yeni U12 Life‘ın da bu fiyat bandında seyredeceği tahmin ediliyor. 

Fakat yine de; tüm bu saydıklarımız, HTC tarafından yapılacak olan resmi açıklamalarla netlik kazanacaktır. Bekleyelim ve görelim.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler