Cumartesi, Nisan 20, 2024

Huawei Band 4 Pro Görselleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç gün önce yeni bileklik modellerinin tanıtımını gerçekleştiren Huawei, akıllı bileklik yarışına Huawei Band 4 modeliyle geri dönmüştü. Aradan uzun bir süre geçmeden markanın bir model üzerinde daha çalıştığı ortaya çıktı. Bu kez Huawei Band 4 Pro akıllı bileklik modeli gündemde.

Yeni bilekliklere ait olduğu iddia edilen görsellerin paylaşılmasıyla beraber, bu serinin tasarımının nasıl olacağı da ortaya çıkmış oldu.

Huawei Band 4 Pro Özellikleri Neler Olacak?

Yeni akıllı bileklik modelinde ana seride kullanılan tasarıma benzer bir tasarım göreceğiz. Ekran tasarımı hemen hemen aynı gibi duruyor. Sadece kayış kısmında biraz daha farklı bir tasarım kullanılmış.

Huawei Band 4 Pro

Pembe, kırmızı ve siyah renk seçeneklerine sahip olacak olan bileklik modelinin yine AMOLED ekran ve gelişmiş bir kalp sensörüyle beraber gelmesi bekleniyor. Diğer teknik özellikler konusunda ise herhangi bir bilgi ortaya çıkmış değil.

Muhtemelen önümüzdeki ay bilekliğin tanıtıldığını ve tüm teknik özelliklerin açığa çıktığını göreceğiz. Özellikle Pro modelin artısının ne olacağı ve fiyat konusunda ana modelden ne kadar farklı bir fiyatın sunulacağı merak konusu.    

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler