Cuma, Nisan 19, 2024

Galaxy Watch Active 2’nin Türkiye Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un 7 Ağustos tarihinde düzenlediği etkinlikte Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus’ı  kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Yeni Galaxy Note serisi ile beraber Galaxy Watch Active serisinin yeni üyesi olan Watch Active 2 modelleri de tanıtılmıştı.

pc hocası active 2 fiyat

 

İki farklı boyutta ve faklı kasa seçenekleri ile Galaxy Watch Active 2 serisi bizleri karşılamıştı. Etkinlik gerçekleştikten  15 gün sonra Avrupa’da satışa çıkan Active 2 serisi artık Türkiye’de de satışta.

İki farklı boyutta gelen Active 2 serisinin 40 mm boyutundaki modeli  Mat Altın, Mat Gümüş ve Mat Siyah renk seçenekleri ile beraber 1599,00 TL fiyat etkiketiyle şuan satışta. Amerika fiyatı 280 dolar olarak açıklanan 40mm’lik modelin Türkiye fiyatının daha uygun olması dikkatleri çekti.

 

pc hocası active 2 fiyatt

Galaxy Watch Active 2 ‘nin 44mm‘lik modelini incelediğimizde ise iki farklı kasa yapısı ile karşılaşmaktayız. 44mm boyutunda olup Alüminyum malzemede içeren Mat Siyah renkli Galaxy Watch Active 2’nin Türkiye fiyatı 1799,00 TL olarak açıklandı.

Yine 44mm boyutunda olup kasa yapısı olarak Paslanmaz Çelik kullanan modellerin fiyatı ise 2499,00 TL

Samsung Türkiye, yeni akıllı saat modeli olan Galaxy Watch Active 2 serisini satın alan müşterilerine 10.000 mAh kapasiteye sahip,kablosuz şarj destekli Powerbank hediye ediyor.

Powerbank hediyesi 31 Ekim‘de sona erecek olan yeni Galaxy Watch Active 2 serisini nasıl buldunuz  ? 

 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler