Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung Galaxy Watch Active 2 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Note 10 ve Note 10 Plus lansmanında farklı bir cihazda tanıtıldı. Tanıtılan bu cihaz giyilebilir teknolojilerden olan Galaxy Watch Active 2 akıllı saati. Samsung Galaxy Watch Active 2 özellikleri neler? Samsung Galaxy Watch Active 2 Fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde..

Samsung Galaxy Watch Active 2

Saate ilk bakışımızda ilk sürümündeki tasarımına benzettiğimizi söyleyebiliriz. Akıllı saatin iki farklı modeli bulunuyor. Bunlardan biri 40mm diğer ise 44mm seçeneği bulunuyor. 40mm modelindeki saatin ekranı 1.2 inç, 44mm modelindeki saatin ekranı ise 1.4 inç olarak geliştirilmiş. Ayrıca her iki modelde de Super AMOLED ekran kullanılırken saatin ekranı Gorilla Glass DX Plus cam teknolojisi ile korunuyor.

20190808 001903 min

Cihazda Bluetooth 5.0 teknolojisi kullanılırken NFC’ye de yer verilmiş. Cihaz sporcular tarafından tercih edilmesi mümkün çünkü üzerinde egzersiz programlarını takip edebilmek için GPS bulunuyor. Samsung Galaxy Watch Active 2 yonga setine baktığımızda Exynos 9110 işlemcisinde güç alıyor. Ayrıca 768 MB Ram ve 4GB depolama alanı bulunuyor.

Samsung Galaxy Watch Active 2 Fiyatı

Samsung’un akıllı saat tarafındaki amirali Watch Active 2 saatinin fiyatı lasnmanla birlikte açıklığa kavuştu. Akıllı saatin 249 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler