Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Watch Active 2’nin Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2 üzerinde çalışmalar devam ediyor. Ancak teknik özellikleri elimize ulaştı bile…

Samsung yeni bir akıllı saat üzerinde çalışmalarını devam ettiriyordu. Adının Galaxy Watch Active 2 olduğunu bildiğimiz saatin görselleri elimizde vardı ancak özellikleri net değildi. Aldığımız bilgilerde ise bu cihazın özellikleri mevcut. Özellikleri bizlere veren ise teknoloji dünyasının yakından tanıdığı Amerikan blog yazarı Evan Blass.

Galaxy Watch Active 2 iki ayrı modelden oluşuyor. Bunların arasındaki en genel fark ekran büyüklüklerinde doğuyor. Modellerin birisi 1.2 inç büyüklüğünde bir ekran sunarken diğer model 1.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Her iki ekranın ortak yönü ise 360×360 çözünürlüklerinde olmaları.

Samsung Galaxy Watch Active 2 3

Her iki akıllı saatin kasasıda oldukça sağlam. Alüminyum ve paslanmaz çelik kasa seçenekleri bulunacak olan cihazlar gerekli sağlamlık standartlarını karışıyor. Super AMOLED ekranlara sahip olan cihazlar tıpkı telefonlarda olduğu gibi Gorilla Glass DX+ ile korunacak.

Akıllı saatlerin bir başka ortak yönleri ise Exynos 9110 yonga setinden güç alacka olmaları. Yine başka bir ortak tarafları 4GB depolamaya sahip olmaları olurken, farklılıkları RAM kanadında canlanıyor. Standart model 768MB RAM Bellek ile gelirken, diğer model 1.5GB RAM Belleğe sahip olacak. Yine Standart modelde 247 mAh’lik batarya bulunurken diğer modelde 340 mAh’lik bir batarya bulunuyor.

Samsung Galaxy Watch Active 22

Saatlerin ne zaman tanıtılacağı kesin değil ancak 7 Ağustos’ta gerçekleşecek olan, Note 10’un ve Note 10 Plus’ın tanıtılacağı Grand Unpacked etkinliğinde tanıtılmaları muhtemel. Bakalım fiyatları nasıl olacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler