Salı, Mart 19, 2024

RHA, DualCoil Sürücülerine Sahip T20 Kablosuz Kulaklıklığını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

İngiltere merkezli müzik şirketi olan RHA, popüler T20 kulaklıklarının kablosuz versiyonunu duyurdu. Firma tanıtmış olduğu T20 Wireless kulaklığın en iyi kablolu ve kablosuz tasarımın tek bir pakette birleştirildiğini iddia ediyor.

Şirketin yeni kablosuz kulaklığın merkezinde 10 mm’lik DualCoil sürücüleri bulunuyor. Bu sürücülerin her biri frekans aralığının bir bölümünü üreten iki bağımsız ses bobinine sahiptir. 

Kulaklık ile beraber gelen akesuarlara bakacak olursak 7x çift yoğunluklu silikon kulak uçları, 2x çift flanşlı silikon kulak uçları gibi farklı başlıklar bulunuyor. Ayrıca temizleme bezi ve Neopren taşıma çantası da kulaklığı satın aldığınız da yanında geliyor.

Tam olarak kablosuz bir biçimde 12 saate varan pil ömrü sunan RHA T20, üzerinde aramaları cevaplamak için, hem de dijital asistan çağırmak için kullanılabilecek bir düğmeyi barındırıyor. IPX4 derecesine sahip olan kulaklık şarj olmak için USB Type-C bağlantı noktasını kullanıyor.

gsmarena 001 5

Fiyat etiketine bakacak olursak şirket tarafından 250 dolar gibi bir satış rakamı belirlenen bu yeni kablosuz kulaklığın fiyatı her ne kadar yüksek olsa da ses kalitesine ve kablosuz rahatlığa önem veriyorsanız buna değeceğini söyleyebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler