Perşembe, Nisan 25, 2024

Huawei 8 Çekirdekli Enjoy 6 Akıllı Telefonunu Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli akıllı telefon ve teknoloji üreticisi Huawei yeni akıllı telefonu Enjoy 6 ile müşterilerinin karşısına çıktı. Giriş ve orta segmentli kullanıcılar için üretilen Huawei Enjoy 6 piyasa satış fiyatı ve teknik özellikleri ile merak uyandırıyor.

Huawei Enjoy 6 Neler Sunuyor ?

Üretmiş olduğu akıllı telefonlar ile çok konuşulan Huawei, Mate 9’dan önce giriş ve orta segmentli kullanıcılara özel yeni akıllı telefonu Huawei Enjoy 6 ile sürpriz yaptı. Polikarbondan üretilen kasası, parmak izi sensörü ve AMOLED ekranı dikkat çekerken, 5 inçlik boyutu ile tek elde kullanım için hiçbir sorun çıkartmıyor.

1280 x 720 HD çözünürlük sunan Enjoy 6, 1.5 GHz hızında sekiz çekirdekli MediaTek MT6750 işlemcisi ile birlikte geliyor. Yukarıda bu cihaz için orta segment kavramını kullandım ama giriş seviyeli kullanıcılara göre daha uygun desem yeridir. Aynı zamanda 3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı ile “idare eder” statüsüne giren Huawei Enjoy 6, 128 GB’a kadar microSD kart desteği sunuyor.

huawei-enjoy-6
Android tarafında ise 6.0 Marshmallow ile gelen cihazda 7.0 Nougat için bir bilgi veya yükseltme olacağına dair haber bulunmuyor. LED flaş destekli 13 MP arka kamerası ve Selfie severler için bir de 5 MP’lik ön kamera bulunuyor.

huawei-enjoy6-renk
1 Kasım tarihinde ilk olarak Çin’de ardından dünya genelinde satışa çıkacak olan Huawei Enjoy 6, 192 dolar piyasa satış fiyatı ile satılacak. Son olarak bataryasının da 4100 mAh olduğunun altını çizip sizi diğer teknik özellikler ile baş başa bırakalım.

Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler