Perşembe, Nisan 25, 2024

Huawei Kendi Arama Motorunu Kurdu: Petal Search

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei bugün, Microsoft ve Google’ı ele alacak yeni web hizmetlerini duyurdu. Huawei Mate 40 serisi lansman etkinliği sırasında Huawei, Petal Search, Petal Maps ve HUAWEI Docs’u duyurdu. Petal Search, Google arama ve Bing ile rekabet edecek. Petal Maps, Google Maps ve Bing Maps ile rekabet edecek. Huawei Docs, Microsoft Office ve Google Workspace ile rekabet edecek.

petal search huawei pch cenk kahramaner
Huawei Kendi Arama Motorunu Kurdu: Petal Search 2

Petal Search artık 170’den fazla ülke ve bölgede kullanılabilir ve 50’den fazla dili desteklemektedir. Uygulamalar, haberler, videolar, resimler, alışveriş, uçuşlar ve yerel işletmeler dahil olmak üzere 20’den fazla kategoride arama yetenekleri sunar. Arama sonuçları, basit web bağlantılarının aksine, kullanıcıların bu zengin faydalı bilgileri yalnızca birkaç tıklamayla anında elde etmelerine yardımcı olmak için bilgi kartlarında sunulur. Ayrıca görsel ve sesli arama yetenekleriyle birlikte gelir.

Petal Search uygulamasını şu anda App Galery üzerinden indirerek edinebilirsiniz. Ayrıca Çinli şirketin Google’a rakip olarak çıkarttığı servis bir çok kişiselleştirme seçenekleri ile birlikte geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Huawei matepad t8 kullanıyorum ve petal search çook güzel aynı zamanda uygulamalar kısmı olduğu için Google ve Google play in karışımı ve harika. Bir uygulama 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🌊🪐

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler