Salı, Nisan 23, 2024

Microsoft, MSN Esports Hub’ı Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft dün, en iyi e-spor oyunlarıyla ilgili bilgiler için tek durak noktası olan MSN Esports Hub’ın lansmanını duyurdu. MSN Esports Hub’ı kullanarak, hem masaüstü hem de mobil cihazlarda en popüler yayıncıları izleyebilir, en son haberleri takip edebilir ve yaklaşan turnuvalardan haberdar olabilirsiniz. Bu yeni e-spor merkezi, Bing ve Microsoft Research’ün makine öğrenimi algoritmaları tarafından desteklenmektedir.

MSN Esports Hub’ın öne çıkan özellikleri

  • Ana sayfa en önemli bilgilerin hızlı bir görüntüsünü sağlar ve belirli oyunlara filtre uygulamanıza ve belirli ilgi alanlarına daha derinlemesine dalmanıza olanak tanır.
  • Yakında daha fazla platformla hem YouTube hem de Twitch’ten akışlar sağlayacak.
  • DotEsports, GamesRadar, ESTNN, GosuGamers ve çok daha fazlası gibi en iyi e-spor içerik sağlayıcıları da dahil olmak üzere yüzlerce haber sitesinden yeni içerik çekecek.
  • Favori şampiyonluklarınız ve takımlarınız için ayrıntılı programları kontrol edin. Oyun içi istatistikler, MVP oyuncuları, sıralamalar ve çeşitli şampiyonlar, haritalar ve daha fazlası için kazanma yüzdeleri dahil olmak üzere etkinlik bittikten sonra neler olacağını görün, canlı oyunları izleyin ve Bing’de ayrıntılı istatistikler alın!
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler