Cuma, Mart 29, 2024

Huawei Mate 30 Pro Avrupa’ya Gelmeyebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonlar için en iddialı olacak olan modeller arasında gösterilen Huawei Mate 30 Pro modelinin tanıtımına çık bir süre kalmadı. Telefonlar yarın düzenlenecek olan etkinlikle beraber tanıtıma çıkacak. Yeni akıllı telefon modellerinin sunulacağı etkinlikte sürpriz kararların açıklanması bekleniyor.

İddialara göre en şaşırtıcı olacak olan karar ise telefonların satışı ile ilgili alınan kararlar olacak. İddialara göre yeni seri akıllı telefonlar Avrupa’ya gelmeyebilir.

Huawei Mate 30 Pro Ülkemizde Satılmayabilir

LetsGoDigital, tanıtımın hemen öncesinde bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımda telefonlarla ilgili bazı satış raporları yer alıyordu. Bu raporlara göre Huawei Mate 30 Pro Avrupa ülkelerinde satışa çıkmayacak.

Huawei Mate 30 Pro

Türkiye’de listede yer alan ülkeler arasında olacak. Satışların durmasının nedeni için ise ABD ile yaşanan çekişme gösterilecek. Android işletim sisteminin ve Google’ın servislerinin artılarından mahrum kalacak olan akıllı telefonların, Avrupa pazarında satılmayacağı düşünülüyor. İddialara göre bu nedenle satışlar sınırlı olacak.

Tanıtım için hazırlanan davetlerde de Avrupa ülkelerine yer verilmemiş olması, satış durumu hakkında iddiaları güçlendirmiş oldu. Henüz detaylar belli değil ancak yarın yapılacak tanıtım sırasında bu konuda merak edilen tüm sorular cevaplanacak gibi duruyor. En azından Android ve Google servis kararını alabileceğiz.

Kaçırmayın: Samsung Cihazları Android 10’a Kavuşuyor

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler