Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Huawei Mate 50 Benzersiz Bir Özellikle Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei Mate 50, her şeye rağmen markanın sunduğu en iddialı amiral gemisi akıllı telefonlardan biri olacak.

Evet telefonun üzerinde ambargonun etkisi var ama buna rağmen yeni Mate serisinin özellikleriyle dikkat çekmesi bekleniyor.

Yeni akıllı telefonlar için gelen son sızıntılar, telefonun benzersiz bir takım özelliklerini de ortaya koymuş durumda.

Huawei Mate 50, Şarjı Bitse Bile Arama Yapabilecek

Son iddialara göre söz konusu akıllı telefon, şarjı bitse dahi arama yapma ve acil durum mesajı gönderme özelliğine sahip olacak.

Batarya tamamen bitmiş olsa da acil durumlarda görüşme yapılabilecek. Peki bu nasıl sağlanacak?

İşte orasını tam olarak bilmiyoruz. Ama bu konuda Huawei’nin kendi yazılımını kullanarak özel bir sistem geliştireceği söyleniyor.

Huawei Mate 50

Bataryanın %2-3’lük kısmının saklanması ve acil durumlar için böyle bir özelliğin sunulmasının sağlanması söz konusu olabilir.

Henüz sızıntılarda da söz edilen özelliğin nasıl çalışacağını tam olarak bilmiyoruz ama Huawei Mate 50 modelinde gerçekten böyle bir özellik gelecek olursa, hayat kurtarıcı olacaktır.

Özellikle acil durumlar için çok önemli bir artı olabilir. Yakın zamanda tanıtılmasını beklediğimiz telefon duyurulduğu zaman, bu özelliği ayrıca ele alacağız. Tabii ki iddialar doğruysa ve gerçekten telefonda böyle bir özellik gelecek olursa.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler