Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi 12T Fiyatı Gözüktü! Ne Kadar Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi 12T, Xiaomi’nin yeni T serisi modeli olmasının yanında yeni amiral gemisi seviyesi akıllı telefonlarından da biri olacak.

Kısa süre önce telefonun hem temel modeli için hem de Pro modeli için bazı teknik özellikler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu iki model için de fiyat bilgisi sızdırıldı. Beklentilerimiz değişmedi zira sızan fiyatların da yüksek olduğunu görüyoruz.

Xiaomi 12T Fiyatları Nasıl Olacak?

En son TKDN sertifikasında boy gösteren akıllı telefon için temel model, 649 Euro satış fiyatından başlayacak deniyor.

Bu 8 GB RAM bulunan temel model için geçerli olacak fiyat olacak. Pro modeli için ise fiyatın biraz daha yüksek olduğunu göreceğiz. Pro modelinde de sızdırılan fiyat 849 Euro.

Demek oluyor ki sadece teknik özellikler açısından değil, aynı zamanda fiyatlar açısından da amiral gemisi akıllı telefonlarla karşı karşıya olacağız.

Xiaomi 12T

Ülkemiz fiyatları ne olur bilemiyorum ama bu sızıntılar doğruysa yine kolay kolay alınamayacak akıllı telefonlardan söz ediyor olacağız. Dilerseniz sızıntılar  üzerinden yeni serinin temel modeli için özellikleri de bir kez daha hatırlayalım.

Xiaomi 12T için Beklenen Özellikler

  • İşlemci: MediaTek Dimensity 8100 Ultra
  • RAM: 8 GB LPDDR5
  • Ekran: 6.67 inç 120 Hz OLED ekran. 1.5K
  • Kamera: 108 MP Samsung ISOCELL HM6 + 8 MP + 2 MP ve 20 MP ön kamera
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler