Cuma, Nisan 26, 2024

iPhone 14 Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknik özellikleri konusunda sızıntıları derinleşen iPhone 14 akıllı telefon modellerinin, tasarım özellikleri konusunda da bilgiler gelmeye devam ediyor. En son telefonun çentik alanının nasıl gözükeceğini gördük. Şimdi de iPhone 14 renk seçenekleri için bilgiler ortaya çıktı.

Hem Pro modeller hem de temel modeller için renk seçenekleri konusunda bilgiler var. Görünen o ki renk seçimi konusunda çok büyük bir fark söz konusu olmayacak.

iPhone 14 Renk Seçenekleri Neler Olacak?

Jioriku tarafından paylaşılan bilgilere göre temel modelde mor, siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleri olacak.

Temel modelleri daha renkli olarak sunan Apple, yine geleneğini bozmayacak gibi duruyor.

Bu sene daha büyük farklarla ayrılacak olan Pro modelinde ise Grafit, Altın, Gümüş, Mor ve Yeşil renk seçenekleri olacak.

iPhone 14 renk seçenekleri

Pro modelinde tüm bu iddialar doğruysa, aslında tutulan bir renk seçeneği olan Sierra Mavisi seçeneğinden vazgeçileceğini göreceğiz.

Onun dışında çok büyük bir fark söz konusu olmayacak gibi duruyor. Artık tanıtıma da çok bir zaman kalmadı. İddiaların ne kadar doğru olduğunu yakında öğrenmiş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler