Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Huawei Mate 60 Pro Görüntüleri Sızdı! Yeni Tasarım Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei, amiral gemisi yarışından düşmüş gibi gözüküyor olsa da aslında iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Marka, özellikle kamera konusunda hala önde gelen akıllı telefon markalarından biri. Yine bu yönüyle öne çıkacak modellerden biri olarak gözüken Huawei Mate 60 Pro için de sızıntılar gelmeye başladı.

Amiral gemisi akıllı telefonların arasında yer alacak olan modelin, yine kamera özellikleriyle ön plana çıkacağı belirtiliyor. Söz konusu model için paylaşılan ilk görsel sızıntısı da tasarım konusunda nasıl bir cihaz bekleyeceğimizi gösteriyor.

Huawei Mate 60 Pro Nasıl Bir Tasarım Yapısı Sunacak?

Render görüntülerine baktığımız zaman akıllı telefonun yine çember şeklinde bir arka kamera ile geleceğini görüyoruz. Bu kez çember kamera tam orta kısımdan kesilmiş olarak gözüküyor. Üst kısımda iki kamera, arada bir çizgi ve alt kısımda da iki kameranın sunulduğu bir tasarım yapısı olacak.

Yine kameralarda XMAGE ibaresinin yer aldığını da anlıyoruz. Söz konusu ibare, Huawei’nin kamera konusunda iddialı olacağının kanıtı. Bir önceki seride de benzer bir teknolojinin kullanıldığını biliyoruz.

Huawei Mate 60 Pro

Gelelim telefonun teknik özelliği konusunda iddialara. Bu konuda çok fazla bir bilgi yok. Sızıntılarda işaret edilen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinin kullanılacağı. Ama tabii ki söz konusu işlemcilerle beraber 5G desteği sunulamıyor. Zira Huawei’nin ambargoları devam ediyor.

Kısa vadede de söz konusu ambargoların kalkması beklenmiyor. Markanın bu konuda farklı bir adım atıp atmayacağı ise net değil. Artık onu da bekleyip göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler