Çarşamba, Nisan 24, 2024

Huawei Mate X2 Görüntüleri İnternete Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşı, Huawei’nin küresel olarak Apple ve Samsung ikilisini bozma hayalini paramparça etti, ancak kaybettiği ihtişamını geri kazanmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Şirket geçmişte bazı harika akıllı telefonlar üretti; ayrıca geçen yıl ilk katlanabilir akıllı telefonunu yapmak için Samsung’a katıldı. Ancak bu, birkaç nedenden dolayı pek iyi sonuç vermedi – biri, tabii ki ABD yaptırımı ve diğeri, daha da önemlisi, potansiyel alıcıların şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunu akıllı telefon olduğu için eleştirmesi.

Hatalardan arınmış yeni bir Mate X!

Görünüşe göre şirket geçmiş hatalarından ders almış ve bunu düzeltmek için çalışıyor. Şirket şu anda, esasen geçen yılki Mate X’in haklı halefi olan Huawei Mate X2 adlı katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Galaxy Z Fold 2’nin geçen ay görüldüğü gibi. Bunun, herkesin heyecan duyduğu Mate X2 olduğuna inanılıyordu.

Patent, Mate X2 katlanabilir akıllı telefonun nasıl görünebileceğine daha yakından bakmamızı sağladı. Ve şimdi, patenti temel alan 3D grafik tasarımcısı Jermaine Smit, diğer adıyla Concept Creator, akıllı telefonun neye benzediğini daha net anlamamıza yardımcı olan (Letsgodigital aracılığıyla) kısa bir video oluşturdu.

Yukarıdaki videoda görebileceğiniz gibi, Mate X2’nin ekranı Huawei P40 serisi gibi bir çift selfie kameraya sahiptir ve bu kameraları barındıran, Galaxy Z Fold 2’de gördüğümüze benzer bir delik açma tasarımıdır. arka kamera kurulumu da P40 serisine benzer – tüm arka kameralar dikdörtgen bir kamera modülünde paketlenmiştir.

Önceki söylentilere göre Mate X2, ikonik dışa katlanır ekranı yerine Samsung Galaxy Fold gibi içe doğru katlanan bir ekrana sahip olacak. Huawei, özel Ultra İnce Cam katmanı olmasa da Samsung’un esnek bir panelini kullanacak. Söylentilere göre katlanabilir akıllı telefonun ekranı şu anda trend olan 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak.

Maalesef Mate X2’nin piyasaya ne zaman çıkacağını bilmiyoruz, ancak söylentilere inanılırsa, katlanabilir akıllı telefon 2021’in başlarında bizlerle olabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler