Cuma, Nisan 26, 2024

Huawei Mate X2, WiFi Sertifikası Aldı: Lansman Mı Geliyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’nin Mate X halefi üzerinde çalıştığına dair söylentiler, basitçe Mate X2 olarak adlandırılan bir süredir turları yapıyor ve katlanabilir akıllı telefonun özelliklerini henüz bilmiyor olsak da, şimdi ise Huawei’nin bu yeni katlanabilir ürün ile ilgili lansman hazırlıklarına başlayacağını söylemek güvenli. TET-NX9 model numarasını taşıyan Mate X2 geçtiğimiz günlerde WiFi Alliance grubundan onay alır almaz internette lansman ile ilgili iddialar çıkmaya başladı.

WiFi Alliance web sitesinin belgesine göre, Huawei Mate X2‘nin WiFi 6 teknolojisini destekleyeceğini ve kutudan çıkar çıkmaz içerisinde Android 10‘u çalıştıracağını gösteriyor. Bunun ötesinde, katlanabilir akıllı telefonla ilgili önemli hiçbir şeyi açığa çıkarmıyor.

Wifi Zertifizierung Huawei X2.jpg
Huawei Mate X2, WiFi Sertifikası Aldı: Lansman Mı Geliyor? 2

Önceki söylentilere göre Mate X2, ikonik dışa katlanır ekranı yerine Samsung Galaxy Fold gibi içe doğru katlanan bir ekrana sahip olacak. Huawei, özel Ultra İnce Cam katmanı olmasa da Samsung’un esnek bir panelini kullanacak.

Huawei kısa süre önce en fazla sayıda akıllı telefon gönderisine sahip şirket oldu, ancak işleri ABD’nin yaptırımları nedeniyle önemli bir tehdit altında, bu da şirketin yenilik yapma yeteneğinin önümüzdeki yıl ciddi şekilde azalacağı anlamına gelebilir. Ne yazık ki, bu durumda, bu aynı zamanda yeni katlanabilir telefon segmentinde daha az tasarım çeşitliliği anlamına geliyor ki bu oldukça üzücü.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler