Çarşamba, Mayıs 1, 2024

Huawei MatePad SE Türkiye’de! Fiyatı ve Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tablet sektörü, akıllı telefon sektörü kadar öne çıkamadı. Yine de markalar bu alanda da belli başlı modeller sunmaya devam ediyor. Huawei MatePad SE, bu modellerden biri.

Huawei imzasını taşıyan tablet, kısa süre önce duyuruldu ama Türkiye satışları başlamamıştı. Şimdi ise tabletin Türkiye satışlarının da başladığı duyuruldu. Lansman şerefine bazı hediyeleri de olan tablet için fiyat ve benzeri detaylara geçelim.

Huawei MatePad SE Özellikleri ve Fiyatı

Çok üst düzey bir tablet olmasa da ihtiyacı karşılayabilecek modellerden biri olan Huawei MatePad SE, Snapdragon 680 işlemcisinden güç alıyor.

Orta seviye işlemci, 8 çekirdekli ve 4 adet Cortex A73 çekirdeğinde 2.4 GHz kadar saat hızı sunabiliyor. Geri kalan 4 çekirdek Cortex A53 ise 1.9GHz saat hızı sunuyor. Performans ve verimlilik dengesi var desek yeridir. İşlemcinin beraberinde getirdiği GPU birimi ise Adreno 610.

RAM kısmında hem 4 GB hem de 3 GB versiyonu bulunan Huawei MatePad SE, 32 GB/ 64 GB ve 128 GB depolama alanı seçeneklerine sahip. Ülkemizde  4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneğiyle satışlar başladı.

Huawei MatePad SE

Gelelim tabletin ekranına. 10.4 inç geniş ekrana sahip olan MatePad SE, 2000 X 1200 pilsel çözünürlük değerine sahip. LCD panel tipini benimseyen seri, 16.7 milyon renk desteğiyle de aranan standartları karşılamakta.

Huawei MatePad SE

5100 mAh pil, 5 MP arka kamera ve standart bir 2 MP ön kamera ile beraber gelen seri için son detayımız da işletim sistemi olsun. Biliyorsunuz Huawei artık Android işletim sistemi kullanmıyor. Kendi yazılımına doğru bir yönelim yaptı. Yeni tablet modelinde de HarmonyOS 3 işletim sistemi kullanılmakta. Daha önce kullanmadığım için nasıl bir deneyim sunduğunu bilemiyorum.

Huawei MatePad SE

Huawei MatePad SE tüm bu özelliklerle beraber 4.499 TL fiyatla satışa çıktı. Şu an için tableti Huawei online mağazası üzerinden alan kullanıcılar için ek bir sırt çantası hediyesi, FreeBuds 5i kulaklığı için 200 TL ek indirim, sepette 200 TL indirim, 6 aylık uzatılmış garanti, satın alıp yorum bırakanlar için sonrasında hediye Bluetooth mouse gibi artılar da var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler