Cuma, Nisan 19, 2024

Huawei NCE-AL00 Kodlu Yeni Telefonunu Duyurmaya Hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin’in başarılı firmalarından birisi olan Huawei yeni akıllı telefonu NCE-AL00 kodu ile tescillerken görüntülendi. Yeni Huawei modeli “orta segmentte” kullanıcıların karşısına çıkacağı gibi, teknik özellikleri de sızdırıldı.

“Huawei’nin Yeni Orta Segmentteki Yıldızı Olabilir”

Akıllı telefon sektöründe sirkülasyon çok fazla olduğu gibi, firmalar kullanıcıların akıllarında yer edinebilmek için sürekli telefon üretimlerine devam ediyorlar. Bu konuda da iddialı isimlerden birisi olan Huawei, yeni orta segmentte başarılı bir model ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Parmak izi okuyucusuna sahip olan akıllı telefon, kullanıcıları bu kapsamda memnun edebilir.

Huawei-NCE-AL00
Cihaz NCE-AL00 kodu ile görüntülenirken, 4000 mAh bataryası, 8 çekirdekli ve 1.5 GHz hızında çalışabilen işlemcisi ile ön plana çıkıyor. Ek olarak 3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip olan akıllı telefonda, 13 Megapiksel ön kamera ve 5 Megapiksel arka kamera bulunuyor.

Telefonun henüz hangi isim ile çıkacağı ve fiyatı belli değil. Ancak teknik özelliklere baktığımızda yurt dışı satış fiyatının 150 – 200 dolar arasında olmasını bekliyoruz. Yayınlanan diğer teknik özellikleri ise aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler