Perşembe, Nisan 25, 2024

Yeni Samsung Z2 UDSM Modu İle Birlikte Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni üretmiş olduğu akıllı telefonu Z2 için bir video yayınlarken, Tizen işletim sistemi ile birlikte geleceği doğrulandı. Samsung Z2‘nin teknik özelliklerine baktığımızda “giriş” seviyeli kullanıcılara hitap ettiğini görüyoruz.

Samsung Z2 Neler Sunuyor ?

Z2 için bugün yeni bir video yayınlandı. Videoya baktığımızda  4G LTE desteği, UDSM adı verilen Ultra Veri Tasarruf Modu ve kolay kilit ekranından bahsedilmiş. Ancak bu işin görünen yüzü tabii ki. Samsung Z2‘nin gücünü nereden aldığı ve hangi teknik özellikleri barındırdığı önemli.

samsung-z2-akilli-telefon
Sızdırılan teknik özelliklere geçmeden önce ilk kez getirilen bir uygulamadan bahsedelim: Samsung Z2‘de kullanıcılar başkalarına para transferi yapabilmek için My Money isimli uygulamayı kullanacak. Ek olarak el fenerinizin parlaklığını ayarlayabileceğiniz bir uygulama mevcut.

samsung-z2-wifi
Samsung Z2 Teknik Özellikler

Birazdan aşağıdaki videoda da Samsung Z2‘nin teknik özelliklerini göreceksiniz. Sızdırılan bilgilere göre cihazda 1.5 GHz işlemci, 5 Megapiksel arka kamera bulunuyor. 4.5 inç ekranı ve 1 GB RAM’i ise bizim yıkıldığımız an oluyor. Açıkçası Samsung’un çıkartmış olduğu akıllı telefonlarda 1 GB RAM sınırını epeydir hatırlamıyorduk. Ayrıca 8 GB depolama alanı ve 1500 mAh bataryası ile “bu telefonu kim alacak ?” sorusunu sormadan edemiyoruz.

Cihazın tahmini yurt dışı satış fiyatının 100 dolar ve civarında olmasını bekliyoruz. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

7 YORUMLAR

  1. Hocam Samsung Z2’nin Türkiye fiyatı ile 500-600 TL arası Samsung’dan bi telefon çıkması çok kötü olmuş. Firma devleri oynuyan bi firma, böyle rezil bir telefon beklemezdim 1500 mAh batarya Türkiye’de kimseye yetmez heleki 4.5 g ile hiç yetmez.

  2. 1 GB RAM ile bırak çoklu işlem yapmayı cihazı açamazsınız. Türkiye’ye geleceğini sanmıyorum bu cihazın fakir ülkelere gidecektir büyük ihtimalle.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler