Cumartesi, Nisan 20, 2024

Metal Gövdeli Meizu M3E Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meizu yeni metal gövdeye sahip akıllı telefonu M3E modelini resmi olarak duyurdu. Meizu M3E‘nin tüm teknik özellikleri, piyasa satış fiyatı ve detayları haberimizde.

Meizu’dan 195 Dolarlık Canavar

1.8 GHz hızında çalışan ve gücünü sekiz çekirdekli MediaTek Helio P10 işlemcisinden alan Meizu M3E ayrıca 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile birlikte geliyor. Aşağıda Meizu’nun yayınlamış olduğu cihazın görüntüsüne baktığımızda hafiften bir iPhone ve LG uzantılarını görebilmek mümkün.

meizu-m3e
Meizu M3E‘nin diğer teknik özellikleri arasında Full HD çözünürlüğe sahip 5.5 inçlik bir ekran bizleri bekliyor olacak. Bu ekranda 403 ppi piksel yoğunluğu bulunduğu gibi, 13 Megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera bulunuyor. Aynı zamanda firma hızlı şarj teknolojisini de es geçmeyerek USB Type-C‘yi entegre etmiş. Meizu M3E‘nin tüm teknik özelliklerini aşağıdan inceleyebileceğiniz gibi, 3100 mAh kapasiteli bataryasının da bulunduğunu belirtelim.

meizu-m3e-fiyat
Meizu M3E‘nin şuanda yurtdışı satış fiyatı 195 dolar fiyat etiketi ile duyurulmuş durumda. Bu fiyatı Türkiye’ye KDV ve TRT Bandrol’ü dahil etmeden kemiksiz 576 TL‘ye tekabül ettiğini belirtelim. Ancak Türkiye’ye gelecek olursa minimum 1399 TL gibi bir fiyat skalası bekliyoruz.

Meizu M3E Tüm Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler