Çarşamba, Mayıs 8, 2024

iPhone 7 Plus Test Sonuçları Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 7 Plus ve iPhone 7 modelleri hakkında her geçen gün farklı bilgiler ortaya çıkıyor. Şimdi de iPhone 7 Plus‘ın performans test sonuçları ortaya çıktı. Geekbench testine tabii tutulan iPhone 7 Plus modelinin performansı ve detayları haberimizde.

Tek Çekirdekle Duvarları Delebilir

Geekbench’a tabii tutulan iPhone 7 Plus modelinin tek çekirdek performans skoru 3.548 olarak göründü. Çoklu çekirdek performansında ise cihazın 6.430 puan aldığını görüyoruz. Açıkçası bu rakamlar şimdiye kadar üretilen iPhone cihazlar arasında en yüksek skorları işaret ediyor diyebiliriz.

Geçen sene piyasaya sürülen iPhone 6S Plus modeli Geekbench çekirdek testinde tek çekirdekte 2.490 alırken, çift çekirdekte maksimum 4.341 puan almıştı. Bu demek oluyor ki bu sene iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin hızından geçilmeyecek. Ayrıca test sırasında cihazların işlemci ve RAM değerleri de göründü. Şöyle bir test verilerine göz attığımızda iPhone 7 Plus modeli 2.37 GHz hızında çalışacağı gibi, çift çekirdekli A10 işlemcisi ve 3 GB RAM‘i ile geleceği görünüyor.

iphone-7-plus-geekbench
Geçtiğimiz haftalarda sızdırılan bilgilere göre iPhone 7‘de 2 GB RAM, iPhone 7 Plus’ta 3 GB RAM yer alacağı belirtilmişti. Geekbench sonuçları ise bu teorileri doğrular nitelikte. 5 Eylül tarihinde tanıtılacak olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini biz de yakından takip ediyor olacağız. Son olarak iki cihazın 16 Eylül tarihinde Amerika’da ardından tüm dünyada satışa çıkacağını belirtelim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler