Cuma, Mart 29, 2024

Huawei Nova 5i Antutu Testinde Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin bu ay içerisinde tanıtmasını ve adını Huawei Nova 5i olarak adlandırmasını beklediğimiz yeni cihazı Antutu Benchmark testinde gözüktü.

Dün ortaya çıkan Geekbench testinde tekli çekirdekte 1538 puan aldığı görülen ve çoklu performans testinde ise 5388 puan almayı başardığı görülen akıllı telefonun bugün Antutu performans sonuçları ortaya çıktı.

Huawei’nin bu yeni cihazının ortaya çıkan özelliklerine bakacak olursak 2310 x 1080 piksel çözünürlük sunan bir ekran ile beraber geleceği gözüküyor. Gücünü Kirin 710 yonga setinden alacak olan Huawei Nova 5i’nin grafik ünitesi kısmında ise Mali-G51 bulunuyor.

Testte Huawei GLK-LX3 olarak adlandırılan modelin bu test sonucunda 131715 puan aldığı ve 4GB RAM ile 64GB dahili depolama alanının bulunacağı anlaşılıyor. Bu depolama alanı büyük ihtimalle MicroSD kart desteği ile arttırılabilecektir.

gsmarena 001

Henüz kamera detayları belli olmayan üçlü kamera kurulumu ile gelecek olan akıllı telefon 40W hızlı şarj destekli 3900mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü çekecek. Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çıkacak olan Huawei Nova 5i’nin 335 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler