Salı, Nisan 16, 2024

Huawei Nova 6 5G Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son aylarda cep telefonu tanıtımlarını peş peşe gerçekleştiren  Huawei’in kısa bir süre sonra tanıtmaya hazırlandığı Huawei Nova 6 5G tasarımı ve görselleri oraya çıktı. Cihazın özelliklerine ve tasarımına yakından bir göz atalım.

pchocasi.huaweinova65g

Huawei’in bulunduğumuzun yılın 3. çeyreğinde kullanıcıların beğenisine sunduğu Huawei Nova serisi yeni bir üyeye daha sahip oluyor. Gücünü Kirin 990‘dan alması beklenen Huawei Nova 6 5G’nin hem 4G hem de 5G alt yapısı için iki farklı modelden oluşacağı belirtildi. Cihazın tasarımına göz atacak olursak Samsung’un Galaxy S10 Plus modelini ön tarafta andırdığını belirtmiş olalım. Delik içerisinde iki kamera yer alan cihazın arka tarafı da kamera diziliminden dolayı Huawei P30 Pro modeline oldukça benziyor.

Dörtlü bir kamera dizilimi ile bizleri karşılayan Huawei Nova 6 5G’nin TOF kameraya sahip olacağı belirtildi. Çin üzerinden elde edindiğimiz bilgilere göre cihaz 40W kablolu hızlı şarj destekleyecek. Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen cihazın Google sürümlerinden yoksun bir şekilde satışa çıkması bekleniyor. Bu durumdan dolayı da Huawei Nova 6 5G Avrupa’da satışa çıkmayabilir.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler