Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi Mi CC9 Pro DxOMark Puanları Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun bir süredir iddiaları gündemde olan yeni nesil akıllı telefon Xiaomi Mi CC9 Pro, bugün tanıtıma çıktı. Telefonun tanıtılmasıyla beraber merak edilen tüm sistem özellikleri de açıklanmış oldu. Yeni akıllı telefon modelinin en çok dikkat çeken teknolojisi ise kameralar oldu.

Özellikle 108 MP ana kameranın, bir hayli konuşulduğunu söylemek lazım. 108 MP ana kameraya ek olarak 4 arka kamerası daha bulunan Mi CC9 Pro, her ne kadar orta segment sistem özelliklerine sahip olsa da DxOMark listesine de bomba gibi düşmeyi başardı.

Xiaomi Mi CC9 Pro DxOMark Puanları

Yapılan değerlendirme sonrasında telefonların kamera puanlarında 121 puan aldığı açıklandı. Huawei P30 Pro’nun da 121 puana sahip olduğunu düşünecek olursak, Xiaomi gerçekten başarılı bir iş çıkarmış gibi gözüküyor. Genel değerlendirmede ikinci sırada yer alan telefonun, fotoğraf çekiminden aldığı puan ise 130.

Xiaomi Mi CC9 Pro

Ortalamanın düşmesine neden olan video puanı. Telefonun video puanı kısmında 102 puan aldığını görüyoruz. Ortalama 121 puan alarak başarısını kanıtlayan akıllı telefonların, amiral gemisi modelleri bile geride bırakması ilginç.

Muhtemelen bu durum satış rakamlarına da doğrudan yansıyacak. Telefonun ilk etapta Çin genelinde satışa çıkması, ardından ise global pazarda satışa çıkması bekleniyor. Global pazarda satılacak olan modelin ismi değişecek. Aynı telefonu Mi Note 10 olarak göreceğiz bunu da belirtmiş olalım.

Kaçırmayın: Kamerası ile Oldukça İddialı Olan Mi CC9 Pro Tanıtıldı

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler