Cuma, Mart 29, 2024

Kamerası ile Oldukça İddialı Olan Xiaomi Mi CC9 Pro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’da ve ülkemiz de oldukça popüler olan Xiaomi, yeni cep telefonunu tanıttı. Kısa bir süre önce kamera performansı ortaya çıkan Xiaomi CC9 Pro‘nun özelliklerine yakından bir göz atalım.

pchocasi.mi19 e1572941491687

Gücünü Snapdragon 730G‘den alan CC9 Pro, barındırığı temel özellikler ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Cihazın işlemcisine baktığımız da bizi orta segment bir işlemci karşılıyor. Xiaomi Mi CC9 Pro işlemcisinden dolayı orta , orta-üst segmentte kendine yer bulacak.

Ancak bulundurduğu kamera donanımları ile orta segmentte oldukça konuşulacak cihaz 6.47 inçlik boyutunda bir ekrana sahip ve bu ekranda Süper Amoled panel kullanılıyor.

Depolama konusunda 128 /256 GB depolama seçenekleri bulunan cihaz ram seçeneği olarak da  6 / 8 GB Ram seçeneklerini bizlere sunuyor. Cihazın en dikkat çekici donanımı olan kemaraya yakından bir göz atalım. Cihazın arka tarafında bizleri 5 adet kamera karşılıyor.

pchocasi.xiaomi e1572941401442

Ana kameramız 108 megapiksel çözünürlüğünde ve F 1.7 diyafram açıklığına sahip. Bu ana kamera Samsung tarafından oluşturuldu. Ana kameraya 20 megapiksel çözünürlüğünde geniş açı kamerası, 5 megapiksel telefoto lens ( 50X dijital zoom), 12 megapiksel derinlik algılayacısı ve 2 megapiksel çözünürlüğünde bir makro kamera eşlik ediyor.

Ön kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde ve F 2.2 diyafram açıklığına sahip. Cihazın hem ön hem de arka kamerasında 4K video kaydı desteği bulunuyor.

Kamera özellikleri ile dikkatleri şimdiden çekmeyi başaran Xiaomi Mi CC9 Pro’nun yıla damga vurması bekleniyor. Pil kapasitesi olarak da başarılı olan cihaz, 5. 260 mAh büyüklüğünde bir pile sahip. Bu pil USB Type-C bağlantısı üzerinden 30W hızlı şarj desteği sunuyor. Başlangıç fiyatı 399 dolar olarak açıklanan cihazın Türkiye pazarında satışa çıkması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler