Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy A51 Teknik Detayları Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önce performans testlerinde ortaya çıkan Samsung Galaxy A51 akıllı telefonlarının, detayları gelmeye devam ediyor. Son olarak yeni akıllı telefon için kasa görselleri ortaya çıktı. Görseller önemli çünkü, yeni kasa görselleriyle beraber yeni teknik detayların da yayınlandığını gördük.

Paylaşılan kasa tasarımlarına göre telefonda 4 arka kamera yer alacak. Kameraların 3 tanesi üst üste sıralı bir şekilde gelirken, son kamera ise hemen yan kısımda bulunacak yani “L” şeklinde bir tasarıma yer verilecek.

Samsung Galaxy A51 Kamera Özellikleri Nasıl Olacak?

4 kameranın teknik kısımda nasıl özelliklere yer vereceği konusunda da bilgiler paylaşılmış durumda. Buna göre yeni serinin 48 MP değerinde ana kamerası olacak. 48 MP ana kameranın yanında, 12 MP değerinde ultra geniş açılı bir kamera ve yine 12 MP değerinde telefoto kamerası göreceğiz.

Samsung Galaxy A51

Son kamera ise 5 MP değerinde ve derinlik algısı için kullanılan kamera olacak. Diyafram açıklık değerleri konusunda şu an herhangi bir bilgi ortaya çıkmış değil. Kamera dizilimiyle dikkat çekmesini beklediğimiz Samsung Galaxy A51, işlemci kısmında da iddialı bir model olarak gelecek gibi duruyor. Öyle ki telefonun Exynos 9611 serisi işlemciden güç alması ve 4 GB RAM miktarına yer vermesi beklenmekte.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler