Çarşamba, Nisan 24, 2024

Huawei Nova 9 için Tarih Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ağustos ayında TENAA’da ortaya çıkan bir raporda Huawei RTL-AL00 isimli bir cep telefonu ortaya çıktı ve bugün şirket bunun nova 9 adında akıllı telefon olduğunu resmi olarak onayladı. Yeni seri, 23 Eylül itibariyle Çin’de gerçekleşecek bir lansman ile duyurulacak ve Nova 9 akıllı telefonu şirketin yeni nesil amiral gemisi Huawei P50 serisindeki çift daire kamera tasarımını kullanacak.

Nova isimli akıllı telefon serisi, Huawei için orta seviye akıllı telefon serisi olacak ve Çin’de oldukça popüler olan akıllı telefon pazarında rekabet edecek. Her neslin birden fazla cihazı vardır ve nova 8 serisinde en az yedi farklı model bulunuyor. Bu nova 9 akıllı telefon ile herhangi bir P50 amiral gemisi arasındaki temel fark, kameranın bir daire içine yerleştirilmesi. Ana kamera, çevresinde renkli bir halka ile en üst noktada yer edinecek ve alt noktada tasarımı tamamlayan bir LED flaş ile diğer üç lens yer edinecek.

image
Huawei Nova 9 için Tarih Belli Oldu! 2

TENAA listesindeki fotoğraflarına baktığımız zaman gördüğümüz Nova 9 muhtemelen OLED panele sahip bir ekrana sahip ve olacak Ekran Altı Parmak izi okuyucusu ile birlikte gelecek. Cihazda işletim sistemi olarak HarmonyOS gelmesi bekleniyor ayrıca cihazın Çin’de piyasaya sürüleceği göz önüne alındığında 5G yonga setine kesinlikle sahip olması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler