Cumartesi, Nisan 20, 2024

Redmi 10 Prime Resmi Olarak Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticisi Redmi, bugün erken saatlerde Hindistan’da Redmi 10 Prime isimli yeni akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Aralarında bazı farklar olmasına rağmen küresel pazarda mevcut olarak satışta olan Redmi 10 modeliyle hemen hemen aynı teknik özelliklere sahip tabi ki en önemli farkları ise batarya konusunda 6000 mAh’lik bataryayı barındırıyor olması.

Redmi 10 Prime, ekran tarafında 90 Hz yenileme hızına sahip FHD+ çözünürlüğünde 6,5 inçlik LCD panele sahip. Arka tarafta bulunan kamera kümesinde 8 MP ultra geniş açılı kamera f/1.8 diyaframına sahip 50 MP’lik ana kamera ve makro çekimler ve derinlik algılama için iki adet 2 MP lensi bulunuyor. MediaTek Helio G88 işlemci, 4GB/6GB RAM varyantları ve 64GB/128GB depolama alanı ile birlikte satışa çıkıyor.

Akıllı telefon batarya konusunda 6.000 mAh kapasiteye sahip pil ile beraber geliyor, şarj tarafında ise kutu içeriğinden 18W’lık USB-C şarj adaptörü çıkıyor. Ayrıca Redmi 10 Prime, kendisini bir powerbank olarak kullanabileceğiniz ve diğer cihazlarınız/aksesuarlarınızı (kablo aracılığıyla) 9W hızlarında şarj edebileceğiniz ters şarj desteği ile birlikte geliyor. Cihaz yazılım tarafında MIUI 12.5 sürümüne sahip Android 11 işletim sistemi ile birlikte geliyor.

redmi 10 prime
Redmi 10 Prime Resmi Olarak Tanıtıldı 2

Redmi 10 Prime satışa Phantom Black, Astral White ve Bifrost Blue renk seçenekleri ile birlikte geliyor. 4GB RAM / 64GB depolama alanına sahip varyant 12.499 Rupi’ye, 6GB RAM / 128GB depolama alanına sahip varyant ise 14.499 Rupi fiyat etiketiyle çıkacak. İlk satışlar 7 Eylül itibariyle Xiaomi’nin resmi web sitesi, Amazon Hindistan ve Hindistan genelindeki anlaşmalı satıcılar aracılığıyla başlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler