Salı, Nisan 23, 2024

TCL L10 Pro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon üreticilerinden TCL, bugün Brezilya’da giriş seviyesindeki yeni akıllı telefonu TCL L10 Pro‘yu duyurdu. 250 dolarlık fiyat etiketine sahip olan cihazda Android işletim sistemine ait tüm işlevlerin sunulması bekleniyor. Cihazda HD+ çözünürlüğe sahip 6.22 inç boyutunda LCD ekran bulunuyor ve ön taraftaki damla çentiğin içerisinde 5 MP’lik özçekim kamerası yer alıyor.

TCL L10 Pro modeli arka tarafta 5 MP’lik ultra geniş açılı lense, 13 MP ana kameraya ve 2 MP’lik derinlik algılıyıcısına sahip bir lensi olan üçlü kamera kümesine sahip.

4GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelen akıllı telefonun yonga seti tarafında Unisoc SC9863A bulunuyor. Batarya konusunda 4000 mAh’lik pil ile birlikte ve kutudan Android 10 işletim sistemi ile birlikte çıkıyor. Cihazın arka tarafında alt alta dizilmiş kamera kümesi, flaş ışığı ve orta da logonun üzerinde parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Renk seçeneği konusunda şu anlık yalnızca siyah renk seçeneğini sunan TCL L10 Pro akıllı telefonunda, uzun zamandır akıllı telefon pazarında görmeye alışık olmadığımız 3,5mm’lik kulaklık girişi de yer alıyor. 1080p 30FPS video kaydı alabilen cihazda NFC desteği bulunmuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler