Salı, Ekim 22, 2024

Huawei P60 Pro, Dikkat Çeken Türkiye Fiyatıyla Geldi

Ambargolar altında üretim yapmaya devam eden Huawei, bir yandan da amiral gemisi akıllı telefon yarışını sürdürüyor. Markanın amiral gemisi akıllı telefon yarışında son kozlarından birisi de Huawei P60 Pro modeli oldu. Daha önce Çin genelinde lansmanı yapılan yeni akıllı telefon, şimdi de global pazar için tanıtıldı ve ülkemiz fiyatı da ortaya çıktı. Özellikle kamera konusunda kendisini gösteren akıllı telefonun fiyatına ve özelliklerine bakacağız.

Huawei P60 Pro Fiyatı ve Özellikleri

Yeni amiral gemisi akıllı telefon modelinde yer alan işlemci ve teknik özelliklerden söz ederek başlayalım. Söz konusu model, Snapdragon 8+ Gen1 işlemciyle beraber geliyor. Fakat işlemcinin 5G desteği ambargolar nedeniyle aktif olarak kullanılamıyor. Bu nedenle telefonun 4G destekli bir model olarak satışa sunulduğunu görüyoruz.

Ekran konusunda ise 6.67 inçlik bir OLED panelin kullanıldığını görüyoruz. 1-120 Hz arasında yenileme hızlarına sahip olan ekran, FHD+ çözünürlük değerinde ve ekran üzerinde parmak izi sensörüne de yer veriliyor.

Huawei P60 Pro

Dairesel bir kamera alanı sunan yeni akıllı telefonun kamera kısmında da adından söz ettirdiğini söylemek lazım. Huawei P60 Pro ana arka kamerasında 48 MP değerinde f/1.4 ile f/4.0 diyafram açıklık değeri aralığına sahip bir lens kullanıyor.

BENZER:  HMD Yeni Modüler Telefonunu Tanıttı: HMD Fusion

Bunun yanında 13 MP değerinde ultra geniş açılı bir kamera ve 48 MP değerinde gece görüş için ekstra olarak düzenlenmiş bir de telefoto kamerası bulunuyor. 3,5x optik yakınlaştırma ve 100x dijital yakınlaştırma özellikleri de artı olarak öne çıkıyor.

Huawei P60 Pro

8 ve 12 GB RAM seçenekleri, 128 / 256 / 512 GB depolama alanı seçenekleri, 4815 mAh değerinde pil, 88W’a kadar hızlı şarj desteği gibi artılar ise akıllı telefonun dikkat çeken diğer özellikleri.

Gelelim Huawei P60 Pro için açıklanan Türkiye fiyatına. Yeni akıllı telefonun Türkiye fiyatı 512 GB versiyon için 39.999 TL olarak duyuruldu.  256 GB versiyon için ise fiyat 36.999 TL .Kamera yetenekleri düşünüldüğü zaman telefonun fiyatı da bir hayli dikkat çekecek diyebiliriz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler