Perşembe, Mayıs 16, 2024

Huawei Pura 70 Serisi Türkiye Yolunda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ambargo sürecini hızlı bir şekilde atlatan ve etkilerden kurtulmaya başlayan Huawei, yeni bir döneme geçiş yaptı. Amiral gemisi serisi akıllı telefonlar olan “P” serisi akıllı telefonlar yerine Pura serisi duyuruldu ve markanın bu şekilde yola devam edeceği açıklandı. Yeni serinin ilk modelleri olan Huawei Pura 70 için de geçtiğimiz günlerde tanıtım yapılmıştı. İddialı akıllı telefonların Çin genelinde duyurulduğunu gördük ve dışarı satışların yapılıp yapılmayacağı netlik kazanmamıştı.

Acaba seri Çin dışında satılır mı derken, beklenmedik bir şekilde Türkiye açıklaması geldi. Buna göre yeni seri akıllı telefonlar Türkiye’de satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Huawei Pura 70 Çok Yakında Türkiye’de Satışa Çıkacak

Huawei’nin resmi sitesi üzerinden elde edilen bilgilere göre 3 ayrı akıllı telefonun ülkemiz satışları başlayacak. Bu telefonlar Pura 70, Pura 70 Pro ve Pro 70 Ultra olacak. Serinin dördündü akıllı telefonu olarak duyurulan Pura 70 Pro+ ise Türkiye’de satışa sunulmayacak. Muhtemelen bu telefon için bir fiyat dengesizliği durumu söz konusu olacak.

Ülkemize gelmesi durumunda bu modelin fiyatlarının rekabet düzeyinin üstünde olacağını düşünüyoruz. Haliyle marka bu nedene bağlı olarak seriyi getirmemiş olabilir.

Huawei Pura 70

3 model için de fiyatlandırmanın nasıl olacağı konusunda ise bir açıklama yok. Şimdilik sadece telefonların çok yakında Türkiye’de de satışa çıkacağını biliyoruz. Fiyat ve benzeri konular için markanın yapacağı yeni açıklamaları bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler