Pazartesi, Mayıs 20, 2024

iPhone 16 Pro Serisi Beklenenden Büyük Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 16 Pro serisi ile ilgili sızıntı haberleri hız kesmeden devam ediyor. Telefonların maket görselleri de sızdırılmaya başladı. Tabii ki bu görseller kesin olarak doğrulanmış görseller değil. Fakat sektör otoritelerine göre büyük oranda seriyi yansıtacak olan görseller. Bu noktada son yapılan sızıntılarda iPhone 16 Pro serisinin boyutları da gözüküyor.

Sızıntıya bakacak olursak, Pro modellerinde ekran daha büyük olacak. Özellikle Pro Max modeli şimdiye kadar gördüğümüz en geniş ekranlı model olarak gelecek.

iPhone 16 Pro ile Ekran Boyutları Değişiyor

Pro serisinin temel modelinde ekran boyutu bir tık daha büyüyecek ve 6.3 inç seviyesine çıkacak. Mevcut modelde 6.1 inçlik bir ekran görmüştük. Bu farkın ne kadar dikkat çekeceğini ise telefon tanıtıldığı zaman göreceğiz.

Diğer taraftan iPhone 16 Pro Max modelinde de benzer bir fark karşımıza çıkacak. Mevcut olan Max modelinde 6.7 inçlik bir panel karşımıza çıkmıştı. Pro Max modelinde ise 6.9 inçlik bir panel karşımıza çıkacak.

iPhone 16 Pro

Yine 0.2 seviyesinde bir büyüme dikkat çekecek. iPhone 16 Pro Max’in bir önceki modele olan farkı bir yana, bu modelin en geniş ekranlı iPhone olduğunu da görmüş olacağız. Ekranın büyümesine rağmen, iki modelde de çok dikkat çekici bir tasarım değişikliğinin beklenmediğini de ekleyelim.

Artık yeni modeller tanıtıldığı zaman daha fazla bilgi sahibi olacağız. Temel modellerde değişen kamera tasarımı, üst modellerde büyüyen ekran boyutu derken yeni amiral gemileri için sürecin hızlandığı da net.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler