Cuma, Mart 29, 2024

Huawei, Üçüncü Nesil FreeBuds Kulaklığına Gürültü Engelleyici Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei, tasarımı ile Apple’ın AirPods kulaklığına oldukça benzeyen gerçek kablosuz kulak içi kulaklığı FreeBuds’un üçüncü nesline gürültü engelleyici desteği veriyor. Şirketin IFA 2019 teknoloji fuarında bugün sahneye çıkardığı FreeBuds 3, kulaklıkların kendileri dört saatlik bir batarya ömrü içeriyor ve toplam dinleme sürelerini 20 saate kadar genişleterek dairesel bir disk şeklindeki şarj kutusu ile birlikte geliyor. Kulaklıklar siyah ve beyaz renk seçenekleri ile mevcut.

Huawei, FreeBuds 3 modelinin açık bir tasarıma sahip olduğundan gürültü engellediğini açık bir şekilde iddia ediyor. Bunun anlamı kulaklıkların, kulak kanalınızla etrafınızdaki dış sesler arasında sızdırmaz bir fiziksel bariyer oluşturmamasıdır, tıpkı normal kulak içi gürültü engelleyici kulaklıkların  yaptığı silikon uçlar gibi.

huawei freebuds 3 part 2

Huawei, kulaklıkların tasarımı konusunda, kulaklıktaki önceliğin konfor olduğunu ve insanların müzik dinlemeye çalışırken yüksek frekanslı arka plan seslerine daha az duyarlı olduklarını belirtti. Kulaklıkların bazı durumlarda, araba alarmları gibi yüksek frekansları ilettiği de söylenildi.

 

Apple’a Rakip İşlemci

Huawei bunlara ek olarak, Apple’ın AirPods kulaklıklarında kullandığı H1 yongasıyla karşılaştırmaya istekli olan A1 yongası adı verdikleri yongayı FreeBuds 3  ile sunuyor. Şirket, yeni yonganın dünyada Bluetooth 5.1 standardını destekleyen ilk marka olduğunu ve diğer Bluetooth yongalarına kıyasla daha düşük gecikme süresi ve güç tüketimi sunmak üzere tasarlandığını belirtiyor.

Bununla birlikte Apple’ın H1 yongası kulakların yanlarında olduklarında otomatik olarak telefon ile eşleşmesine izin veriyorken, Huawei’nin FreeBuds 3’ü ile eşleştirmek için hala bir telefonun Bluetooth ayarları menüsünden işlem yapması zorunluluğu oluyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler