Çarşamba, Nisan 24, 2024

Huawei Watch 3 Yaklaşıyor! Yeni Bilgiler Var

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon piyasasında tutunabilecek mi ölecek mi derken Huawei, çalışmaya devam ediyor. Sadece akıllı telefon da değil giyilebilir teknoloji alanında da çalışmalar hız kazanmış durumda. Bu sefer gündemde olan model Huawei Watch 3.

Daha önce Watch GT 2 ve GT 2 Pro modelleriyle başarıyı yakalayan marka, ambargonun altında geliştirdiği yeni modelde de aynı başarıyı istiyor. Sızan yeni bilgiler daha iddialı bir akıllı saatin geleceğini ortaya çıkarmış durumda. Bazı detaylar var ki tamam diyeceğimiz özellikleri görecek gibiyiz.

Huawei Watch 3 neler getirecek?

Yeni akıllı saat, GT serisi değil de ana amiral gemisi serisi akıllı saati devam ettirecek. Mate ve P serisindeki durumu düşünün. Mate serisi GT akıllı saatlere karşılık geliyorsa, P serisi de Huawei Watch modellerine karşılık geliyor. En son sunulan Huawei Watch 2 üzerinden uzunca bir zaman geçmesi,  bu ayrımı unutmamıza neden oldu.

Neyse ki Huawei Watch 3 için söylenenler umut verici. Öyle ki yeni akıllı saatte HarmonyOS işletim sistemi kullanılacağı ve bu sayede de yazılım açığının kapanacağı söyleniyor. En azından saate uygulama yükleyebileceğiz.

Huawei Watch 3

Bunun dışında yapay zeka ile yeni akıllı saatin destekleneceği ve bu sayede de daha iyi bir işlem gücünün olacağı da iddialar arasında. En büyük iddia ise seriye eSIM desteğinin getirilecek olması.

Doğrudan internete bağlanacak akıllı saat, telefona olan ihtiyacı en aza indirecek. Sesli mesajların gönderiminin bile destekleneceği söyleniyor.

6-7 güne kadar pil dayanma süresiyle de dikkat çekeceği iddia edilen seri, P50 tanıtımıyla beraber duyurulacak denmekte. Şimdilik bilgiler bunlar ve iddialı bir saat beklediğimizi söyleyebiliriz. Özellikle yazıya eklediğimiz görsele baktığınız zaman, HarmonyOS arayüzünün çok başarılı olacağı izlenimi doğuyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler