Cuma, Mayıs 3, 2024

Huawei Watch 4 Şaşırtan Bir Fiyatla Satışta

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei Watch ve Watch GT serisi akıllı saatler, genelde rakiplerine göre biraz daha uygun fiyatlı akıllı saatler olarak yaygınlaştı ve geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştı. Fakat son dönemde bu yönde durum değişmeye başladı gibi gözüküyor. Öyle ki önce Ultimate serisi için açıklanan fiyat şimdi de Huawei Watch 4 serisi için açıklanan fiyatlar bir hayli yüksek.

Evet genel olarak akıllı saatlerin fiyatları yükseldi ama Huawei’nin yeni akıllı saati Apple seviyesinde bir fiyatlandırma ile karşımıza çıkıyor.

Huawei Watch 4 Türkiye Fiyatı Nasıl Değişiyor?

Markanın en donanımlı akıllı saati olarak gösterilen yeni akıllı saat serisinde iki ayrı model karşımıza çıkıyor. Bunlardan birisi Watch 4 temel modeli bir diğeri ise Pro modeli.

Her iki modelde de 100’den fazla spor modu, EKG çekim, stres ölçümü gibi iddialı özellikler olsa da Watch 4 Pro özellikle pil süresi konusunda farkını ortaya koyarak dikkat çekiyor. Doğrudan markanın verdiği bilgi üzerinden ilerleyecek olursak yeni akıllı saat Pro versiyonda 21 güne kadar pil dayanma süresi sunuyor.

Huawei Watch 4

Temel modele baktığımız zaman ise 14 günlük bir pil dayanma süresinden söz edildiğini görüyoruz. Arada 1 hafta gibi dikkat çekici bir fark söz konusu. Bunun dışında Pro modelinin kasa boyutu konusunda da farkını gösterdiğini görüyoruz.

Zira Pro modelinde 2 mm seviyesinde daha büyük bir kasa var ve 48mm kasa boyutu karşımıza çıkıyor. Biraz daha geniş bir ekran ve biraz daha geniş bir kullanım alanı sunulduğunu görüyorsunuz.

Bu özelliklerle beraber yeni akıllı saatlerin Türkiye fiyatlarını da hemen aşağı ekleyelim. Fiyatlar hakkında yorumları da artık size bırakıyorum.

Watch 4 Fiyatları

  • Standart model – 13.499 TL
  • Watch 4 Pro model – 18.499 TL
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler