Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Huawei Watch Buds için Kutu Görselleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı saatleri yakından takip edilen Huawei, bu alanda istediğini aldı. Huawei Watch serisinin satışları da gayet iyi gidiyor. Marka da alana yatırım yapmaya devam ediyor. İddialar doğruysa bu kez markanın farklı bir sürprizi var. Ortaya çıkan yeni görsellere göre Huawei Watch Buds adında bir akıllı saat daha geliyor.

Bu kez akıllı saatin farklı bir yapısı olacak ve saatin kadranı altında kablosuz kulaklıklar da yer alacak.

Huawei Watch Buds Neler Sunacak?

Paylaşılan görsellere bakacak olursak yeni akıllı saat, menteşe yapılı bir ekran barındıracak. Tamamen dairesel olan tasarım kullanılmaya devam edecek. Menteşeli ekran kaldırıldığı zaman ise kablosuz kulaklıkları göreceğiz.

Kaçırmayın: Huawei Watch GT 2 Duvar Kağıdı Değişimi 

Yeni akıllı saatin kutusunun da görselleri paylaşılmış durumda. Fakat hala bir doğrulama yapılmadığını da belirtmek isteriz. Aslında akıllı saat için benzer sızıntılar gerçekleşmişti ama Huawei, sessiz kalmayı tercih etmişti. Son sızıntı için de şimdilik firma sessiz kalmış durumda.

Huawei Watch Buds

Fikre geri dönecek olursak, akıllı saat içerisinde kablosuz kulaklık yer alması mantıklı bir proje olarak gözüküyor. Gerçekleştirmesi ne kadar zor olsa da işlevsellik açısından kullanıcıları kendisine çekecek bir proje olarak değerlendirilebilir.

Daha önce Apple ya da Samsung gibi büyük firmalar değil ama küçük çaplı firmalar da birkaç örnek gördük. Tabii ki bu örnekler çok başarılı değildi. Belki akıllı saat içerisinde kablosuz kulaklık fikri Huawei ile beraber tam anlamıyla hayat bulur. Göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler