Cuma, Nisan 19, 2024

Huawei Watch GT 2 Türkiye’de Satışa Sunuldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’nin geçen yıl satışa sunduğu ilk model Watch GT iyi satış rakamları ortaya koymuştu. Bu başarının ardından geçen ay tanıtılan Huawei Watch GT 2‘nin Türkiye’de satışa çıkmasına karar verildi. Bugün itibariyle satışta olan akıllı saate yakından bir göz atalım.

huaweiwatchgt2

Watch GT 2 gücünü Kirin A1 işlemcisinden alıyor. Sadece 46 mm’lik boyutu şu anlık Türkiye’de satışa çıkan modelin ekran çözünürlüğü 453 x 454 piksel. İlk model de olduğu gibi Watch GT 2’nin ortalama kullanım süresi 2 hafta olarak açıklanmıştı. Tabi ki sizin kullanımlarınıza göre pilin vereceği performans değişiklik gösterebiliyor.

Sesli Görüşme ve Müzik Oynatma!

Ürünün dayanıklılık özelliklerine de göz atacak olursak 50 metreye kadar su geçirmeme özelliği ile karşılaşıyoruz. Sağlam bir malzeme yapısı sunan Huawei Watch GT 2, üzerinde bulundurduğu hoparlör ve mikrofon sayesinde sesli görüşme ve müzik dinlemeye de olanak sağlıyor.

Ancak değinmemiz gereken önemli bir detay bulunuyor.Bu model de uygulama yüklemek için herhangi bir market bulunmuyor. Rakipleri Samsung ve Apple Watch modellerinde market bulunması hem tema hem de uygulama konusunda oldukça avantaj sağlıyor.

Alışveriş sitelerinde ve Teknoloji marketlerinde yavaş yavaş yer almaya başlayan Huawei Watch GT 2’nin Türkiye fiyatı 1499 TL olarak açıklandı. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler