Pazar, Mayıs 19, 2024

Huawei Watch GT 3 SE Tanıtıldı! Nasıl Özellikleri Var?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei, akıllı telefon pazarında kan kaybetmiş olsa da giyilebilir teknolojilerde hala aranan markalardan biri. Çinli dev de bu alana yatırım yapmadan geri durmuyor. Son örnek Huawei Watch GT 3 SE akıllı saat.

Sevilen GT serisinin uygun fiyatları yeni aile üyesi olarak karşımıza çıkan saat, yine serinin benimsediği tasarım dilini yansıtmakta.

Huawei Watch GT 3 SE için Tüm Teknik Özellikler

Önce şu tasarımı bir değerlendirelim. Saat önden baktığınız zaman GT ailesinin diğer üyelerine çok benziyor. Zaten dediğimiz gibi Huawei, bu seride çok büyük tasarım değişikliklerine gitmedi.

Çemberin hemen yanında tırtıklı bölümleriyle dikkat çeken saat, üst kısımda ise tek bir fiziksel tuşa yer veriyor. Ayrıca kadranın üst bölümde yer alan dilimleme durumu da aynen devam etmekte.

Geçelim teknik donanımda neler sunulduğuna. Yeni akıllı saat 1.43 inçlik bir ekrana sahip. Serinin daha uygun fiyatlı modeli olarak gelecek olsa da yine de ekranda tercih AMOLED panel. Tamamen dairesel olan ekranın çözünürlük değerinin 466 X 466 piksel olduğunu da ekleyelim.

Huawei Watch GT 3 SE

Egzersiz takip özellikleri konusunda da sektörün son trendlerini yakalayan Huawei Watch GT 3 SE, 100’ün üzerinde egzersiz modunu tanıyor ve verileri takip etmenizi sağlıyor.

Huawei Watch GT 3 SE

Adet döngüsü, nefes takibi, stres seviyesi ölçümü, kandaki oksijen seviyesinin ölçümü, uyku takibi, kalp atış sensörü, AppGallery üzerinden uygulama yükleme, arama cevaplama, SMS ile cevap verme, gibi özellikleri de olan saat, yine markanın son seri yazılımlarını desteklemekte. Bu noktada TrueSeen 5.0+ desteği ve TrueSleep 3.0 desteğini görmekteyiz.

Huawei Watch GT 3 SE 4 Huawei Watch GT 3 SE

GT 2 serisinden beridir devam eden 14 güne varan pil dayanma süresi de yine Watch GT 3 SE için geçerli olan özelliklerden. Saat tüm özellikleriyle kullanıldığı zaman 7 güne kadar, standart kullanımda ise 14 güne kadar pil dayanma süresi sunabiliyor.

Ayrıca şarj konusunda da hem ters şarj desteği hem de kablosuz şarj desteği sunulmuş.

Watch GT 3 SE Fiyatı Nasıl?

Saatin yurt dışı fiyatları 167-170 Euro civarlarında. Fakat Türkiye fiyatları şu an belli değil. Bu konuda da bilgiler gelecektir. Zira popüler serinin yeni modelinin ülkemizde de satılmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler