Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Nothing Ear 2 Görüntüleri Sızdı! Yine İddialı Tasarım

Paylaş

silkroad gaminggentr

Carl Pei tarafından 2 yıl önce kurulan Nothing, akıllı telefon ve giyilebilir ürün teknolojilerinde büyük bir farklılık yarattı. Özellikle markanın ilk telefonu Nothing Phone, şeffaf yapıda tasarımıyla epey bir konuşuldu. Şimdi ise yine çok konuşulacak Nothing Ear 2 kulaklığa odaklanılmış durumda.

Zira marka sadece akıllı telefonlarında değil, kablosuz kulaklık modellerinde de farklı bir tasarım kullanıyor. Ear 2, yine bu geleneği devam ettirecek iddialı bir ürün olacak. Sızdırılan son görseller de beklentileri doğruluyor.

Nothing Ear 2, Yine Şeffaf Tasarımla Gelecek

Yeni kulaklık için paylaşılan görsele baktığımız zaman, ilk model ile arada uçurum olmayacağını anlıyoruz.

İlk modelde olduğu gibi kulaklık sap kısmında şeffaf bir yapı sunacak. Bu şeffaf kısımda yer alan yazı ise küçültülecek. Sadece “Ear 2” şeklinde bir yazı yer alacak. Ayrıca dikkatli baktığınız zaman sap kısmında daha kısa bir kulaklık göreceğimizi de anlıyoruz.

Nothing Ear 2

Ufak farklar ve revizeler yapılmış olsa da kulaklık başlarında kullanılan tasarım yapısında ise çok önemli bir değişim gözükmüyor.

Asıl değişimi teknik özellikler açısından bekleyebiliriz. Tanıtım Ekim ayı bitmeden yapılacak iddiası var. Yani tüm bu iddialar doğruysa çok yakında Nothing Ear 2 kablosuz kulaklık için tüm soru işaretleri cevaplanacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler