Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Huawei Watch GT 4 Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı saat sektöründe önde gelen markalardan biri olan Huawei, kısa bir süre önce yeni akıllı saat modellerini de piyasaya sürdü. Türkiye fiyatı açıklanan Huawei Watch GT 4 modelleri, özellikle pil ömrü konusunda yaptıklarıyla öne çıkacak gibi duruyor. Sözü daha fazla uzatmayalım ve serinin teknik özelliklerine geçelim.

Huawei Watch GT 4 Nasıl Özelliklere Sahip?

Yeni akıllı saat, yine dairesel bir tasarım diliyle geliyor. 41 mm ve 46 mm seçeneklerinin yer aldığı akıllı saatte 1,32 inç ve 1,43 inç ekran boyutları var. 41 mm olan modelde 323 mAh değerinde batarya karşımıza çıkıyor ve bu batarya da 7 günlük bir pil ömrü sunulmasını sağlıyor.

1,43 inç’e ekran boyutunun yer aldığı akıllı saatte pil kapasitesi ise 524 mAh seviyesinde. Haliyle pil süresi de yükseliyor. 14 günlük bir pil kapasitesinin sunulduğu seri, Huawei Watch GT 4 saat ailesinin en Pro modeli olarak da tanımlanabilir.

Huawei Watch GT 4

Kalp atış hızı sensörü, gün boyu kalori takip özelliği, sürekli açık ekran, uyku takibi, kandaki oksijen seviyesinin ölçümü, regl döngüsü, vücut sıcaklık ölçümü, uyku nefes farkındalığı, IP68 sertifikası, yine farklı spor modu destekleri gibi destekler de öne çıkan diğer özellikler diyebiliriz.

Gelelim fiyatlara. Çok ucuz fiyatlı akıllı saatlerden söz etmediğimizi belirterek başlayalım ve farklı fiyatlara göre listeleri hemen aşağı ekleyelim.

  • 46 mm model: 7,499 TL
  • 41 mm modeli: 6.999 TL
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler