Cumartesi, Nisan 27, 2024

Huawei Watch GT Serisi 2 Milyondan Fazla Satmayı Başardı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, akıllı telefon pazarında olduğu gibi giyilebilir teknoloji konusunda da başarısını sürdürmeye devam ediyor.

Firma bugün yaptığı açıklamada ise giyilebilir teknoloji pazarında %282,2’lik bir büyüme yaşadığını duyurdu. Bu büyüme de yaşanan en büyük etkenin ise 2 milyondan fazla satmayı başaran Watch GT adında ki akıllı saatinin olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Huawei giyilebilir teknoloji ürünleri kategorisinde dünya çapında 5 milyondan fazla satış gerçekleştirdiğini de dile getiriyor. 

Huawei’nin üç ay önce Paris’te düzenlemiş olduğu lansman ile beraber P30 ailesini tanıtmıştı. Ayrıca şirket amiral gemisinin yanında da Huawei Watch GT Active ve Huawei Watch GT Elegant Edition model akıllı saatlerini tanıtmıştı.

UmzpVwcKwFwUDaGuJBPLt6 768 80 1

Giyilebilir teknoloji pazarında iyi bir başarı yakalayan Huawei’nin bu başarısını önümüzde ki dönemlerde de devam ettirmesi bekleniyor.

Huawei Watch GT Teknik Özellikleri 

1.39 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekrana sahip olan akıllı saat, Huawei’nin kendi geliştirmiş olduğu LiteOS işletim sistemini kullanıyor. Nabız takibi açıkken 2 hafta, nabız takibi kapalıyken 30 gün ve nabız takibi ile GPS açıkken 22 saat gitmesiyle pazarda oldukça başarılı bulunmuştu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler