Perşembe, Nisan 25, 2024

Huawei Watch GT2 Pro EEC Üzerinden Sertifikalandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı saatlerde işin rengi değişti. Başta gelen aramaları, bildirimleri gösteren saatler vardı şimdi EKG çekeni var. Anlayacağınız akıllı saatler gelişiyor ve değişiyor. Bu alanın iyi oyuncularından olan Huawei de yarışın içinde ve o yarışa yeni bir silah ekleniyor: Huawei Watch GT2 Pro!

Huawei Watch GT2 akıllı saati zaten yakın zaman önce tanıtıldı ve çok sattı. Hala güncellemeler almaya devam eden saat, şimdi Pro ile yenilenecek.

Huawei Watch GT2 Pro yakında gelebilir

Pro modelin geleceği resmiyette açıklanmadı ama yeni kanıtlar çok daha kuvvetli. Son kanıt saatin EEC sertifikası alması oldu. Pro modeline ait olduğu söylenen sertifikada sadece onaylar var ve özellikler yok. Sertifika bir ipucu ama hala saatin özelliklerini göstermek için yeterli değil.

Huawei Watch GT2 Pro

Özellikleri ne zaman sızar ya da konuşulmaya başlanır bilinmez ama saatin tanıtımının ne zaman olabileceğine ilişkin bir iddia var. Sertifikanın da gözükmesi bu iddiayı güçlendirdi. İddiaya göre Mate 40 serisinin tanıtımında, aksesuar kanadındaki boşluğu Huawei Watch GT2 Pro dolduracak.

Yeni telefon, yenilenmiş akıllı saat gelecek. Bakalım beklentileri karşılayacak kadar iyi bir saat olacak mı ya da akıllı telefonlarda olduğu gibi kasa aynı, yetenekler aynı “Pro” takısını alan bir saat mi olacak?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler