Perşembe, Nisan 25, 2024

Huawei, Yeni Akıllı Bileklik Modelleri Band 3e ve Band 3 Pro’yu Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji firması olan Huawei, birkaç ay önce tanıttığı Huawei Watch GT modelinden sonra Band 3e ve Band 3 Pro adında iki yeni akıllı bilek modelini piyasaya sürdü.

Huawei Band 3e Özellikleri

Huawei’nin Band 3e modeninin teknik özelliklerine bakıldığında 88 x 48 piksel çözünürlüğe ve 0,5 inç büyüklüğünde POLED bir ekranı üzerinde barındırdığı görülüyor. 77mAh kapasiteli bir bataryası ile 21 güne kadar bekleme süresi ve 14 güne kadarda kullanma imkanı sunacak.

Huawei Band 3e

Bluetooth 4.2 LE versiyonuna sahip Huawei Band 3e, Android 4.4 veya iOS 9 ve üzeri işletim sisteminlerinde çalışacak. Akıllı bileklik ayrıca pedometre, uyku izleyici, egzersiz takibi, adım sayacı, çağrı reddetme ve susturma gibi birçok akıllı saatte bulunan özellikler ile beraber geliyor.

Huawei Band 3 Pro Özellikleri

Bir diğer model olan Huawei Band 3 Pro ise 240×120 piksel çözünürlüğe sahip 0.95 inç büyüklüğünde AMOLED dokunmatik bir ekranı üzerinde barındırıyor. Applo mikroişlemci, 384KB RAM ve 16MB depolama alanına sahip akıllı bileklik Bluetooth 4.2 LE teknolojisi ile gelirken Band 3e modelinde olduğu gibi Android 4.4 veya iOS 9 ve üzeri işletim sisteminlerinde çalışacak.

Huawei Band 3 Pro

100mAh kapasiteli bir pile ev sahipliği yapan Huawei Band 3 Pro, suya ve toza karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmış. Bu bataryası sayesinde bileklik 7 saate kadar GPS özelliğini kullanma imkanı sunuyor. Uyku takibi, adım sayacı gibi özelliklerin yanı sıra Band 3e modelinden ayıran bir özelliği ise PPG kardiyo takip adı verilen bir özelliğin bulunması.

Obsidyen Siyahı ve Uzay Mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan akıllı bilekliklerin Huawei Band 3e modeli 25 dolar fiyat etiketine sahipken, Band 3 Pro modeli ise 67 dolar fiyat etiketiyle bazı bölgelerde satışa sunulmuş durumda. Ülkemizde de faaliyet gösteren Huawei’nin bu iki yeni modelini Türkiye pazarında satışa sunup sunmayacağı ise şimdilik belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler