Perşembe, Mayıs 9, 2024

Nintendo, Switch İçin VR Kitini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Japonya kökenli uluslararası bir teknoloji firması olan Nintendo, sanal gerçeklik işine giriş yapıyor, ancak beklediğiniz şekilde değil. Bugün oyun devi, Nintendo Switch’i geçiçi bir VR cihazına dönüştüren Labo serisi DIY karton aksesuarlarını tanıttı.

İki Farklı Paket Olarak Satışa Sunulacak

Önceki Labo setlerinde olduğu gibi, aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç seçenek bulunuyor. Ana VR kite sahip olmak isteyen kullanıcıların 79.99 dolar gibi bir fiyat ödemeleri gerekiyor. Bu seçeneğin içerisinden blaster, kamera, ekran tutucu, VR gözlükleri vede güvenlik başlığı olmak üzere farklı karton kiti çıkıyor.

Ana kiti almak istemeyen kullanıcılarıda düşünen Nintendo, 39,99 dolar karşılığında satın alınabilecek bir başlangıç paketinide kullanıcıların beğenisine sundu. Ekstra aksesuarları almak isteyenler 20 dolar gibi bir ücret ödeme yapıp diğer kitlerede erişebilecek.

hgqgij4qqbtrjtvpjfop 1

Yakın bir zamanda Nintendo Amerika yöneticisi konumuna gelecek olan Doug Bowser yaptığı açıklamada; Oyuncular arasında hem sanal hem de gerçek dünya etkileşimlerini teşvik edecek bir deneyim yaşatmayı amaçladıklarını dile getirdi. Nintendo’nun yeni geliştirmiş olduğu sanal gerçeklik kiti 12 Nisan itibariyle raflarda yerini alacak. Kitin ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Switch NintendoLabo VRKit ToyConBird

Switch NintendoLabo VRKit ToyConWindPedal

Switch NintendoLabo VRKit ToyConCamera

nintendo switch labo vr kit 070319 3

Switch NintendoLabo VRKit ToyConBlaster

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler