Perşembe, Nisan 18, 2024

Nubia, Katlanabilir OLED Ekrana Sahip Akıllı Saati Alpha’yı Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Mobil Dünya Kongresi dün itibariyle başlamıştı. 4 gün boyunca süren bu fuarda firmalar yeni teknolojileri tanıtmaya devam ediyor. Fuarda boy gösteren Nubia ise dünyanın ilk katlanabilir OLED ekrana sahip akıllı saat modelini tanıttı.

Nubia Alpha Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Çin’in en önemli firmalarından biri olan ZTE’nin bir alt markası olarak faaliyet gösteren Nubia, ilk olarak IFA 2018’de tanıttığı ancak kimsenin dokunmasına izin vermediği Nubia Alpha akıllı saatini bugün Mobil Dünya Kongresi ile beraber tanıttı.

Nubia Alpha, 960×192 piksel çözünürlüğe ve 4 inç büyüklüğünde kıvrılabilen OLED bir ekran ile beraber geliyor. Gücünü Snapdragon Wear 2100 yonga setinden alan akıllı saate, 1GB RAM ve 8GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Özel bir işletim sistemi ile beraber çalışacak cihaz, 500mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapıyor ve ön tarafında f / 2.2 diyafram açıklığına sahip 5MP çözünürlüğe sahip bir adet kamerayı üzerinde barındırıyor.

Başlıksız 2 11

İki farklı versiyonla piyasaya sürülecek olan cihazın Bluetooth versiyonu 449 euro fiyat etiketine sahip olurken eSIM desteğine sahip versiyonu ise firma tarafından 549 euro olarak belirlenmiş durumda ve akıllı saat Nisan ayı itibariyle raflarda yerini almaya başlayacak. Nubia’nın yeni akıllı saatinin ülkemize gelip gelmeyeceği şimdilik belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler