Perşembe, Nisan 25, 2024

Huawei Yeni Kablosuz Kulaklığı FreeBuds Lite’ı Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlemiş olduğu lansman ile beraber P30 ailesini tanıttı. Ayrıca firma Apple’ın Airpods 2 modeline benzeyen Freebud Lite adını verdiği yeni bir kablosuz kulaklık modelinide duyurdu.

Huawei FreeBuds Lite Özellikleri ve Fiyatı

Huawei’nin yeni kablosuz kulaklığı IPX4 sertifikası ile beraber geliyor. Yani böylelikle kulaklık suya ve çamura karşı oldukça dayanıklılık kazanmış. 5 dakika şarj edildiğinde 4 saat müzik dinleme imkanı sunacak olan FreeBuds Lite, full şarj edildiğinde ise 18 saat müzik dinleme veya 12 saat konuşma imkanını kullanıcılara sunuyor.

Oldukça şık ve hoş bir tasarıma sahip olan FreeBuds Lite’ın normal FreeBuds modeline göre nasıl bir fark olduğu henüz tam olarak bilinmiyor. Yeni kulaklığın teknik detayları önümüzdeki günlerde şekillenecektir.

huawei freebuds lite wireless earbuds 1

Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan FreeBuds Lite’ın fiyat etiketine bakacak olursak firma tarafından 120 Euro olarak belirlendiği görülüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler