Cuma, Mart 29, 2024

Huawei’in Masaüstü Bilgisayarı ile Tanışın: MateStation X

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Huawei, geçtiğimiz gün hepsi bir arada masaüstü bilgisayarı olan Huawei MateStation X’i resmi olarak tanıttı. 28,2 inçlik IPS LCD ekran ile gelen bilgisayar 3840×2560 piksel çözünürlüğe sahip ve 3:2 en boy oranı sunuyor.

P3 renk gamının yüzde 98’ini veren hepsi bir arada bilgisayar metal yekpare bir tasarıma ve ses teknolojileri tarafında Fransız merkezli ses firması Devialet işbirliğinde tasarlanmış üçlü hoparlör kurulumuna sahip.

Huawei MateStationX teknik özellikleri ve fiyatı neler?

huawei matestation x
Huawei'in Masaüstü Bilgisayarı ile Tanışın: MateStation X 2

MateStation X, 16 GB RAM ve 1TB M2 NVMe depolama alanına sahip ve gücünü AMD Ryzen 5 5600H işlemciden alıyor. Giriş/Çıkış tarafında iki adet USB Type-C, iki adet USB-A ve bir adet 3,5 mm’lik kulaklık jakına sahip. Bağlantı teknolojileri tarafında Wi-Fi 6 sunan Huawei, tıpkı ABD merkezli Apple gibi Bluetooth klavyesinde parmak izi okuyucusu sunuyor. Yazılım tarafında Windows 11 işletim sistemi kullanılıyor.

Huawei MateStation X All-in-One Masaüstü Bilgisayar, Avrupa’da 2,199 Euro fiyat etiketine sahip olacak, cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler